Pengasihan Kembang Kantil

Bismillahirrohmanirrohim

Sun amatek ajiku pengasihan kantil sepasang
kantil putih lan kantil kuning
tumurun saka khayangan cakra kembang
dak jabang bayine....
pas kena telenging ati
sida klabakan nggoleki aku
tresna asih saka kersaning Allah
Lailahailallah Muhammad Rosulullah

Syarat
- Mandi keramas
- Ngebleng 3 hari 3 malam di mulai selasa kliwon
- Selama ngebleng tangan kanan memegang kantil putih
  dan tangan kiri memegang kantil kuning masing2 1 kuntum.