Seloka Panalekan

Syarat Zikir Kupikiran, Pikiran Hadapkeun ka Hate, Hate Haddepkeun ka ALLAH
Panon Pareumkeun, Letah Tikelkeun, Biwir Balemkeun
Leungitkeun Sakabeh Khawatir, Hadirkeun Guru
Pandang IsmuzatMas Batu Sembilan
Zikiran Ti Latifatul Kolbi
Pernahna Handapeun Susu Belah Kenca
Anggangna 2 Ramo, Condong Ka Jero
Zikirna ...............................................
Dijero Hate si MUKMIN